If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Američka post hardcore atrakcija Slaves otvara šestu sezonu Good Vibrationsa

Posted on 24/09/2017 by TTv-MetalHead

Slaves je tročlani američki post hardcore bend osnovan u Sacramentu 2014. godine. Čine ga vokal Jonny Craig, basist Colin Viera i gitarist Weston Richmond.

Craig je prije Slavesa bio član poznatih bendova Emarosa i Dance Gavin Dance, a ima i vrlo zapaženu solo karijeru te je jedna od najznačajnijih figura u svijetu post hardcorea na globalnoj razini. Do sada su izdali dva albuma: ‘Through Art We Are All Equals’ (2014) i ‘Routine Breathing’ (2015), dok će treći album ‘Beautfiul Death’ biti objavljen tijekom rujna te promoviran na istoimenoj europskoj turneji koja uključuje više od 25 datuma. Ovo će im biti premijerni nastup u Hrvatskoj.

Pale Origins je peteročlani moderni hc/metalcore bend iz Zagreba nastao sredinom 2014. godine nakon višegodišnjeg poznanstva i druženja. Čine ga Ivan Jovičić – vokal, Dario Hustić – gitara i prateći vokali, Josip Pilipić – gitara, Adrian Jug – bass gitara i Sven Adanić – bubanj, a svi oni imaju i druge projekte i bendove na kojima istovremeno rade. Prvi singl ‘Metamorph’ izdali su 2015., a krejam prošle godne objavljen je i EP ‘Embers’. Ovo će im biti drugi nastup na Good Vibrationsu.

Ulaznice će koštati 45/60 kuna, a informacije o pretprodaji bit će dostupne uskoro. Najvažniji novitet u sezoni 2017/18 je da program više nije fiksiran ni za određeni klub kao ni dan u tjednu kojim će se održavati.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *