If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Američka rock grupa Toto stiže u Zagreb

Posted on 23/08/2017 by RollOver Beethoven

Američka rock grupa Toto, jedan od najvećih i najcjenjenijih sastava u povijesti nastupit će u zagrebačkom Domu sportova u petak, 9. ožujka 2018. godine.

Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro i Joseph Williams kreću u veljači iduće godine na europsku turneju naziva ’40 Trips Around The Sun Tour’ kojom će obilježiti četiri desetljeća benda i u sklopu koje će održati svoj premijerni hrvatski nastup. U Domu sportova odsvirat će samostalan koncert, bez predgrupe, koji u više od dva sata programa obuhvaća kompletnu karijeru benda, najviše upamćenu po megahitovima “Africa”, “Hold The Line” i “Rosanna”. Paralelno s turnejom Toto će objaviti i kompilaciju istovjetnog naziva ’40 Trips Around The Sun’ na kojoj će se naći remasterirani najvećih hitovi i nekoliko potpuno novih pjesama.

Izuzetno cijenjeni glazbenici, članovi Tota su, kao dio svog matičnog benda te samostalni i session glazbenici, sudjelovali u stvaranju više od 5 000 albuma koji su se prodali u preko 500 milijuna primjeraka i ‘uhvatili’ 200 nominacija za Grammy. Samo Steve Lukather je, primjerice, svirao na više od 1 500 izdanja, od kojih je vjerojatno najznamenitiji gitarski solo na pjesmi “Beat It” Michaela Jacksona.

U Hrvatsku i Zagreb grupa Toto stiže po prvi put na koncert koji će glazbeno obilježiti prvi dio 2018. godine.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 25. kolovoza, po cijeni od 200 kn, što je iznos koji će vrijediti do 19. studenog. Od 20. studenog do 8. ožujka za ulaz će trebati izdvojiti 230 kn, a na sam dan koncerta 260 kn. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

U prodaji je i limitirani broj VIP paketa koji se prodaju isključivo preko bandove službene web stranice gdje se nalaze i detaljnije informacije o navedenim ulaznicama.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *