If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Antenat ponovo u Ksetu, 14.lipnja!

Posted on 10/06/2013 by Youth Zion

Ovaj tjedan, u petak 14.06., Antenat će zapaliti zagrebački klub KSET cjelovečernjim koncertom, s predgrupom Genetic Plant iz zagrebačkog kvarta Špansko, iz kojeg je prije 16 godina i sam Antenat krenuo u osvajanje umjetničkog svijeta!

Antenatov Izlet u MM centru SC-a završio je s dva rasprodana koncerta i pokazao da je interes za novi materijal benda zavidan. Nakon šesnaest godina postojanja zagrebački bend Antenat je izbacio treći album koji donosi najzreliji materijal do sada i prvi spot snimljen u istom prostoru u kojem je bila i promocija albuma (te njegovo snimanje). Sve to zajedno dovelo je do toga da zabilježimo 14. lipnja u svojem kalendaru i isčekujemo novi susret Antenata i KSET-a. Benda i kluba koji imaju dugu povijest dobrih provoda.

Ako niste upoznati s (prema našem skromnom mišljenju) jednim od najboljih sastava na zagrebačkoj sceni više informacija možete saznati o njima na: http://www.antenat.net/. Novi album Izlet možete besplatno skinuti ili kupiti na http://antenat.bandcamp.com/ u digitalnom obliku ili kupite CD u Dirty Old Shopu.

Genetic Plant je nastao 2002. jednog lijepog sunčanog dana u jednoj birtiji u Španskom. Njihova glazba u sebi sadržava reggae, funky, blues, progressive rock elemente, a zbog originalnosti i jake autorske interpretacije publika je često imala problem svrstavanja te muzike pod određeni žanr. Bend i dalje stvara autorske pjesme, snažnih tekstova, melodijoznih refrena, gitarskih sola i grooverskih ritmova. Glavninu aranžmana bend radi zajednički uz visoku dozu slobode, a sve u službi stvaranja nečeg lijepog. Utjecaji na bend su mnogobrojni, a kako sami kažu, najviše utjecaja imaju sami na sebe. U skorije vrijeme se očekuje završetak snimanja prvog albuma GP-a.

Warmup i fadeout začinit će DJ Jan Becele najfinijom selekcijom dub i reggae pjesama. Više o Trip To Zionu kojega je član saznajte na https://www.facebook.com/trip2zion.

 Ulaz se otvara u 20h, a karte možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 30 kn u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i KSET-u (Unska 3). Cijena karte na ulazu iznosit će 40 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Vidimo se na koncertu u Zagrebu!