If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Bonobo otvara 11. Outlook Festival u pulskoj Areni!

Posted on 28/11/2017 by Vragec

Outlook – najveći svjetski festival bass glazbe i soundsystem kulture ulazi u svoju jedanaestu ediciju. ‘Fešta’ tradicionalno započinje spektakularnim koncertom u dvije tisuće godina staroj pulskoj Areni. Ove su godine čast otvorenja dobili Rodigan & The Outlook Orchestra, Children of Zeus i – Bononbo (LIVE)!

U srijedu, 5. rujna 2018., pulski amfiteatar bit će domaćin Bonobu – maestru ambijentalne glazbe koji će uživo izvesti njegov posljednji i cijenjeni album “Migration”, njegov najozbiljniji i najzahtjevniji album do sada. Serija rasprodanih koncerata na zadnjoj turneji podigla su njegov status u sami vrh elektroničke elite. Zamagljivanjem granica između trip-hopa, popa i plesne glazbe sa snažnim utjecajem simfonijske glazbe, album “Migration” još je jedan dokaz Bonobovog uspješnog balansiranja između žanrova koje usavršava zadnjih 15 godina. Bonobo je u estetici svoje glazbe vođen emocionalno nabijenim kinematografskim trenucima, svoje blažene ritmove spaja sa zasićenim žičanim instrumentima i bubnjevima pod jazz utjecajem.

Uz ‘maestra’ Bonoba, na otvorenju će nastupiti i David ‘Ram Jam’ Rodigan koji će udružiti snage s Outlook Orkestrom kako bi obilježio četrdeset godina karijere kao kustos, radijski voditelj i DJ. Povrh ovih velikih imena na velebnu pozornicu Arene popet će se mladi i zapaženi hip-hop/soul duo Children of Zeus koji stižu iz Manchestera.

Prve ‘early bird’ regionalne ulaznice za veliki koncert otvorenja 11. Outlook festivala stigle su u prodaju i mogu se kupiti po cijeni od 240 kuna.