If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

[VIDEO] Dalibor Matanić i Nebojša Taraba o seriji ‘Novine’

Posted on 27/07/2016 by Tena Škiljević

Nakon svjetske premijere prva dva nastavka nove serije ‘Novine’ koja je naša mala TTv delegacija (skoro bez treptanja) odgledala na ovogodišnjem NEM-u jedino što smo mogli izustiti bilo je: ‘Ovo je sjajno! Jesi vidjela onaj kadar kad… Malo mi je žao što više nisam u novinarstvu… E, a kad ona…’ i tako se priča nastavila sve dok u potpunosti nismo isecirali ono što smo netom odgledali.

 

Serija za koju režiju potpisuje Dalibor Matanić, a produkciju uz Miodraga Silu i Nebojša Taraba (obojica iz produkcijske kuće Drugi plan) bez daha ostavlja intrigantnom i inteligentnom radnjom, te briljantnom režijom, glumom i kamerom. Scenarij potpisuje nagrađivani pisac i novinar Ivica Đikić, glavne uloge u ovom svojevrsnom političkom trileru s elementima socijalne drame, između ostalih nose Branka Katić, Aleksandar Cvjetković, Tihana Lazović, Olga Pakalović i Goran Marković, a savjetnica na scenariju bila je dramatičarka Tena Štivičić. 

Sve ostale detalje nakon odgledane premijere otkrili su nam Nebojša Taraba i Dalibor Matanić pa vas u idućim video minutama prepuštamo upravo njima. ‘Novine’ se na HRT-u počinju prikazivati u rujnu, a vjerujte nam kako ovu domaću seriju koja u svojoj prvoj sezoni donosi 12 u najmanju ruku napetih nastavaka ne želite propustiti!

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *