If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Diyala Upgraded warm up

Posted on 31/05/2010 by Diyala Upgraded online DVD

Back to the roots…. nakon više od 10 godina i nebrojeno mnogo nastupa uz pratnju DJ Ain’tunea iz varaždinskog hiphop kolektiva Tristosixty, Diyala okreće novu stranicu u svojoj glazbenoj karijeri.

Pripremite se za potpuno novi zvuk koji stvara Diyala Upgraded novoosnovani četveročlani bend koji čine Diyala Obeid MC, Edi Grubišić Cipal na bubnjevima, Tin Oberman na elektronici te Igor Farkaš na basu. Svatko od njih iza sebe ima brojne nastupe, a kvalitetu im najbolje potvrđuje činjenica da su svojom svirkom oplemenili mnoge hrvatske bendove poput Bilka (www.myspace.com/bilkspace), Detoura (www.detour.tv), TBFa, Dine Dvornika, Minimum System Requirements i druge.

Novi zvuk koji stvara ova četvorka teško je smjestiti u samo jedan glazbeni žanr. Izvodit će Diyaline prearanžirane autorske pjesme s kultnog nezavisnog albuma Rapstract uz nekoliko iznenađenja. Pjesme, izvedene u novom sastavu, dobivaju sasvim novu dimenziju, a možete ih premijerno čuti na ekskluzivnom predstavljanju zagrebačkoj publici u četvrtak, 10. lipnja na pozornici KSETa.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *