If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Flow Festival Ljubljana – festival za sva osjetila!

Posted on 29/05/2015 by Vragec

Flow Festival Ljubljana će u jedinstvenom industrijskom prostoru tvornice duhana Tobačno mesto u Ljubljani, od 26. do 28. lipnja 2015. godine, okupiti impresivan broj svjetskih glazbenika i umjetnika.

Legendarni pop duo Pet Shop Boys, irska pop glazbenica Róisín Murphy, britanska electro grupa Metronomy, američki hip hop duo Run the Jewels, kanadski kantautor Caribou i engleski producent i DJ Bonobo koji spadaju u sam vrh glazbene avangarde, zvijezda američke elektroničke scene Derrick May, poznata imena elektroničke underground scene Dixon i Ame, koji su prvi, odnosno treći na ljestvici Resident Advisor Top 100 DJs te eminentni izvođači iz regije, poput srpskih hip hopera Bad Copy te domaćih snaga, Ede Maajke i riječkog benda Jonathan, samo su dio vrhunskog line–upa koji broji više od 50 izvođača.

Flow Festival se u kontinuitetu održava od 2004. godine i jedan je od zaštitnih znakova finske prijestolnice. S više od 60.000 posjetitelja, koje broji od svog prvog izdanja, Flow je postao sinonimom za glazbeno i kulturno iskustvo za sva osjetila. Britanski časopis Guardian ove ga je godine uvrstio u 5 najzanimljivijih festivala, Forbes u top 10 ljetnih festivala u Europi koje vrijedi posjetiti, a britanski Independent ističe kako je Flow Festival uvijek prepoznatljiv po sjajnom line-upu, upotpunjenom iznimnim dizajnom i vizualima..

Trodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 96,50 eura, dvodnevne za 73,50 eura, jednodnevne za 46,50 eura te ulaznice za subotu po cijeni od 56,50 eura, mogu se kupiti na internetskoj stranici www.eventim.hr. Uskoro će biti poznati i detalji o posebnim aranžmanima pripremljenima za dolazak posjetitelja iz Hrvatske vlakom u Ljubljanu.