If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Flow Festival takes over Ljubljana!

Posted on 03/03/2015 by Transmeet-BPM

Flow Festival po prvi se put u povijesti širi izvan granica rodnog grada Helsinkija. Tako će prvi Flow Festival Ljubljana trajati od 26. do 28. lipnja u tvornici duhana Tobačno mesto i ugostitit će više od 20 inozemnih i domaćih imena.

Festival će biti usmjeren na svježu i inspirativnu glazbu, urbanu kulturu, likovnu umjetnost i odabranu kulinarsku loklanu i regionalnu ponudu, a do sada potvrđeni line-up za tri pozornice koji uključuje svjetska imena poput Pet Shop Boys, Róisín Murphy, Metronomy, Run the Jewels, Caribou, José González, Derrick May, Âme, Dixon, Bonobo DJ set i DJ Koze, kao i odlične lokalne te regionalne glazbene umjetnike kao što su Bad Copy, Edo Maajka, Polona Kasal x KALU i Torul.

Trodnevna “early bird” ulaznica kreće u prodaju od 4. ožujka preko Eventima, a cijena joj je 85 eura. Ta cijena vrijedi do 1. travnja kada će narasti na 95 eura. U prodaju će biti puštene i jednodnevne ulaznice.

Ljubljana još nije imala priliku ugostiti glazbeni festival u ovako velikom formatu, a očekuje se velik broj posjetitelja iz Hrvatske, Austrije, Italije i Madžarske, ali i iz domaće Finske.

Jedva čekamo! 

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *