If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

General Woo & Funksteri u Vintage Industrialu

Posted on 13/12/2017 by Rhymez Essential

Ovo nije samo još jedan rap koncert, ovo je koncertni rap spektakl za uho, oko i dušu. Ovo je repchuga live!

Pravo ime mu je Srđan Ćuk, a nadimak Woo (VU) je vezan uz njegov rodni grad Vukovar. Woo-ova hip-hop priča počinje se odvijati početkom devedesetih kada dolazi u Zagreb već potpuno ‘zaražen’ hip-hopom i sudjeluje u par demo bendova koji se okupljaju oko kultne emisije Blackout Rap Show. 1996. sa Nenadom Šimunom (Target) osniva sastav Tram 11. Do raspada sastava 2003. objavili su tri studijska albuma i tri kompilacije.

2002. godina će biti godina njegovog samostalnog rada. Izašao je njegov album jednostavnog naziva ‘General Woo’. Album je najavila izvrsna retro zezalica pod nazivom ‘Fix’, koja predstavlja duhoviti osvrt na osamdesete i stvari koje su tada bile in. Na albumu gostuje čitav niz poznatih imena: Target, Bolesna braća, Ivana Kindl, Ivana Husar iz Divasica i mnogi drugi.

2005. u suradnji sa zagrebačkim raperom Neredom pod etiketom Menarta, izlazi album ‘Baš je lijep ovaj svijet’. Iza čega su se zaredala još tri albuma.

Najnovije osvježenje se dogodilo 11. studenog 2017. kad je nakon jako, jako dugo vremena Dom Sportova napunio Tram 11. Još bi? Za početak glazbenog namiravanja, vidimo se u četvrtak 11. siječnja u Vintage Industrialu.

Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, a koncert počinje u 21 i 30. Prvih 200 ulaznica je u prodaji po cijeni od 30kn, a nakon toga će pretprodajna cijena biti 40kn, odnosno 50kn na dan koncerta.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *