If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Kandžija i Gole žene u Tvornici kulture

Posted on 07/01/2016 by Rhymez Essential

Kandžija i njegove Gole žene donose svoj novi album ‘Nema labavo’ na veliku koncertnu promociju u Tvornicu kulture u subotu 12. ožujka.

Album ‘Nema labavo’ objavljen je 11. prosinca za Universal Music Hrvatska i u rekordno kratkom vremenu uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015. godine. Prvi Kandžijin studijski materijal s pratećim bendom Gole žene stvaran je dvije godine, sadrži ukupno 16 pjesama, među kojima je i duet s Goranom Baretom. Lirički moćan, inteligentan, duhovit i aktualan Kandžijin rap dobio je novu dimenziju ulaskom Golih žena u igru, a sad, s izrazitim adutima u rukama s pravom pucaju na mjesto među regionalnim teškašima.

Album su najavljivali prvi singl i videospot ‘Crkva’, nakon kojeg je plasiran ‘Ja se zovem‘, pa ‘Mače‘, sumanuti videospot uvodne pjesme s albuma, i, konačno aktualan radijski singl ‘Đuro’. Uz Toxaru, koji je uz Kandžiju već dugi niz godina, Gole žene čine Darkan Kingić, Funky G, Meso, Midi Cobain, Pipos i Egoless, jedan od naših najpriznatijih producenata.

Kandžija je na sceni ‘službeno’ debitirao 2009. albumom ‘Narodnjaci’ nakon kojeg je usljedio ‘Koktel od rakije’ 2011. te ‘Zlatne žbice’ 2012. godine. Dvije godine poslije Kandžija izbacuje čak dva izdanja, prvo ‘Dvojezičnu ploču’ s Bvanom, a nakon nje i ‘Folder s Golim ženama’ koji je sadržavao devet starih pjesama u novim aranžmanim i jednu novu. Konačno, sredinom prošlog prosinca red je došao i na ‘Nema labavo’, uvjerljivo najbolji i najvažniji album u Kandžijinoj karijeri.

Ulaznice
Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40 kn, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 55 kn.

What Others Are Saying

  1. Pingback: Kandžija i Gole žene uoči koncerta snimili spot za naslovnu pjesmu albuma 'Nema labavo' - Transmeet.Tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *