If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Kawasaki 3P @ Tvornica Kulture [INTERVIEW]

Posted on 13/02/2015 by RollOver Beethoven

Iako najavljen za listopad prošle godine, novi, treći, studijski album Kawasaki 3P-a ‘Goli zbog pasa’ izašao je prije svega par dana. Shodno tome, devetoročlana postava benda promociju započinje već ove subote, 14. veljače, kada u prodaju – uz album – kreću i ulaznice za koncert 19. veljače u Malom pogonu te za koncert 21. ožujka u Velikom pogonu Tvornice Kulture. Broj ulaznica za prvi koncert ograničen je na tek 200, dok za ovaj drugi ograničenje predstavlja jedino kapacitet Velikog pogona.

Šest godina bez albuma nije značilo i mirovanje za Kawasaki 3P; svirali su uzduž i poprijeko Hrvatske i regije, gostovali na festivalima, napravili izmjene u bendu, uspješan album ‘Idu Bugari’ objavili na vinylu, a tijekom tog su perioda uspjeli iznjedriti i dva singla. Najnoviji singl i video ‘3Problema’ najavio je i konačan izlazak toliko dugo očekivanog albuma. ‘Goli zbog pasa’ ukupno nosi trinaest pjesama koje predvodi spomenuti singl te prateći video spot čiju režiju potpisuju Mario Borščak i Demirel Pašalić – članovi benda. Sve pjesme s albuma ilustriraju glazbeni svemir Kawasaki 3P-a koji je satkan od ska, punk i rock melodija, uličnog imidža i duhovitih ljubavno-socijalno-žestokih, a ponekad šarmantno besmislenih tekstova.

I zbog svega navedenog veselimo se koncertima koje su – uz neke ostale K3P aktualnosti – na sebi svojstven način najavili Tomislav Vukelić Tomfa i Toni Babarović Babke.

Comments

  1. […] uhu tijekom pet vrućih noći od 26. do 30. srpnja. Neki od izvođača kao što su Edo Maajka i Kawasaki 3P, nakon dugo vremena ponovno se vraćaju na brdo filmova, neki poput Filipa Motovunskog već su […]