If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Kiša i niske temperature sele Stereotip pod krov Novinarskog doma

Posted on 14/10/2016 by Transmeet-BPM

Budući da bez puno razmišljanja ekipa iz organizacije Stereotipa prednost daje magiji atrija i fontane ispred plastičnih šatora i grijalica, s obzirom na najavljenu kišu i niske temperature iz Muzeja za umjetnost i obrt sele pod krov Novinarskog doma.

Zaklon od neizvjesnih vremenskih uvjeta Stereotip pronalazi na lokaciji koja mu provjereno dobro stoji – upravo je u Novinarskom domu gostovao prošle godine te se odmah, zbog sjajnog spoja energije prostora i publike, predbilježio za obaveznu i što skoriju reprizu. Peti Stereotip tako će se održati 16. listopada s početkom u 16 sati na novoj/staroj lokaciji – u Novinarskom domu, Perkovčeva 2, a zagrebačku publiku u nedjelju očekuje pravi elektronički glazbeni spektakl. Felver i Dixon u goste dovode jednog od najvažnijih predstavnika međunarodne elektroničke scene, Kristiana Beyera/Âme koji će s Dixonom nastupiti u posebnom osmosatnom back2back formatu, dok će Felver ovu nestereotipnu večer upotpuniti svojim trosatnim setom.

Sljedeći Stereotip stiže već na proljeće, kada se s novim glazbenim iznenađenjima vraća u magičan atrij MUO-a.

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji u sustavu i na svim službenim prodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Već kupljene ulaznice vrijede za Novinarski dom, a ukoliko zbog promjene lokacije održavanja želite vratiti ulaznice i ostvariti povrat novca to je moguće izvršiti istim prodajnim kanalom.  

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *