If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Kozmodrum, Beat Busters i Univerzitas na Good Vibrationsu

Posted on 24/10/2016 by Beat Busters

Ovotjedni Good Vibrations u Vintage Industrial Baru bit će obilježen plesnim ritmovima, a  zasvirat će Kozmodrum, Beat Busters i Univerzitas. Večer će upotpuniti DJ Kneža koji priprema slušaonicu Daft Punk vs The Chemical Brothers.

KOZMODRUM, novi projekt poznatih imena nezavisne scene, svira vlastiti stil klupske plesne glazbe od milja nazvan Organic Dance Music. Članovi se koriste strukturama preuzetim iz elektronskih stilova kao što su techno, house, jungle i dubstep uz forme iz jazz i fusion glazbe za stvaranje novih skladbi. U nastupu uživo korištenjem tradicionalnih instrumenata (gitara, bas, klavijature) stvaraju elektro zvuk, čime svaki nastup čine posebnim. Ovi momci također imaju još uvijek svježi album „Na tragu satelita“ koji će promovirati i na ovom nastupu.

BEAT BUSTERS su misteriozna ekipa u bijelim forenzičkim odijelima čija misija je vaditi zvukove i ritmove iz naše okoline. Već godinama haraju zagrebačkim binama te raznim festivalima i eventima diljem Hrvatske,  a sulud pristup i scenski prizor senzora na njihovim odijelima, svakako će biti točka na „i“ sjajnog koncertnog dijela programa.

UNIVERZITAS je zagrebački bend koji za sebe kaže da svira modernu glazbu. Točan žanr je teško odrediti i njima i svima koji su ih gledali uživo, no najbitnije je da je kunst-musik show zagarantiran. Do sada su nastupili u mnogim zagrebačkim klubovima, ali ne i u Vintageu, dok mnogi posebno pamte njihov nastup na ovogodišnjem Tabor Film Festivalu.

Raspored Good Vibrations:
02.11.  Dream On Dreamer (AUS), Pale Origins, ThroaTTwister (30/40 kn)
09.11.  Krešo i Kisele Kiše, Biciklić, B.T.K. (tba)
23.11. Arctic Monkeys Tribute: Stereo Deficit  + TBA

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *