If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Letu štuke u novim unplugged aranžmanima u zagrebačkoj Tvornici

Posted on 04/06/2014 by RollOver Beethoven

Legendarni sarajevski bend Letu štuke dolazi u Zagreb 14. lipnja u Tvornicu kulture u 22 sata. Nešto manje od dva tjedna prije zagrebačkog koncerta, gotovo su rasprodane jeftinije ulaznice za najveće fanove.

Letu štuke će premijerno u Zagrebu izvesti svoje najveće hitove i to u novim unplugged aranžmanima, a pridružit će im se i gosti. Intimnija atmosfera ovog koncerta učinit će ovaj nastup Letu Štuka uistinu posebnim iskustvom te će publika uživati u starijim hitovima u novom ruhu. Unplugged nastupi u regiji će se snimati, da bi band mogao objaviti unplugged album, ujedno i njihov prvi live album.

– Uvijek pravim kontra potez. Prije je bila elektronika, sad ide nešto potpuno čisto, bez struje. S unpluggedom radimo nekakvu reviziju svog dosadašnjeg rada i pročiščavanja aranžmana tako da pjesme isplivaju same od sebe, bez tih popratnih produkcijskih elemenata – izjavio je povodom koncerta vođa benda Dino Šaran.

Uz osnovne članove banda kojeg čine Dino Šaran (vokal,gitara), Djani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara), na unpluggedu će im se pridružiti i Igor Pavlica na trubi (ex. Jinx, Haustor), Vanja Petrov s violinom i Eso Bratović na gitari (ex “Skroz”).

Letu Štuke su se proslavile debitantskim albumom „Letu štuke“ i hitovima „Mjesto za dvoje” , „Šutiš“, „Minimalizam“, te duet s Darkom Rundekom „Sunce“. Nakon prvijenca slijedi uspješan nastavak, CD „Proteini i ugkljikohidrati” iz 2008. i singlovi „Tesla“, „Paranoja“, „Belladonna“, „Psiho“. Trilogiju zatvara album “Brojevi računa” i singlovi: “Brojevi računa”, “U ovom svijetu” i “Dembelija. Nedavno su objavili i samostalni singl “Padaj”.

Prvih 200 ulaznica je u prodaji po cijeni od 50 kuna, nakon čega će cijena u pretprodaji biti 65 kuna. Na dan koncerta na ulazu Tvornice cijena će iznositi 80 kuna.

Pretprodajna mjesta: Tvornica kulture, knjižara Rockmark i sva prodajna mjesta u sustavu Entrio i www.entrio.hr.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *