If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Nan deSKA? @ KSET

Posted on 09/04/2016 by Alter Nation

Nan deSKA? se nakon dugo dugo vremena vraća odakle su i krenuli potaknuti KSET-ovim četrdesetim rođendanom. Nakon duge neaktivnosti zbog zemljopisne razdvojenosti, zajedno s proljećem, procvjetao je i Nan de SKA?, okupio se i odlučio nastaviti širiti pozitivnu energiju i dobre vibracije! Ponovni susret zakazan je za 29. travnja od 20 sati.

Zagrebački ska-reggae bend Nan deSKA?! ponovno svira na pozornici na kojoj je odsvirao i svoj prvi koncert prije točno 12 godina i tri dana! U međuvremenu je bend izdao svoj prvi i najbolji album 2012. godine zvan ‘Repetitio Est Mater Studiorom…orum’, snimio nekoliko spotova, odsvirao preko 60 koncerata i zbio točno 4 šale. Vesela, opuštena i pozitivna atmosfera, melodične brass i vokalne dionice te energični ritmovi neke su od stvari po kojima ih ljudi s dobrim pamćenjem i još boljim ukusom pamte, pa se tako i od ovog koncerta očekuje da bude prava fešta. Budući da bend nije imao koncert već nekoliko godina, ovo je idealna prilika za sve koji su se zaželjeli Nan deSKA?! glazbe da se prisjete najvećih hitova te čuju nove stvari, kao i onih koji ih nikada nisu čuli, a žele se pošteno proveseliti i oznojiti.

Vrata kluba se otvaraju u 20 sati. Karte po pretprodajnoj cijeni od 15kn moći ćete kupiti od 25. travnja na šanku KSET-a. Karte će na dan koncerta koštati 20kn.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *