If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Neno Belan & Fiumens sviraju pjesme legendarne grupe Đavoli

Posted on 26/09/2016 by RollOver Beethoven

Neno Belan, najveći romantičar na domaćoj pop/rock sceni, autor nekih od najljepših pjesama i jedan od najcijenjenijih glazbenika na ovim prostorima, poziva Vas na emotivno glazbeno putovanje u bolju prošlost. Putovanje naslovljeno, poput njegove pjesme, ‘Pričaj mi o ljubavi’.

Za takvu priču nema bolje od njegove glazbe koju je stvarao s danas legendarnom grupom ‘Đavoli’ koju će u četvrtak 29. rujna odsvirati  ‘Neno Belan & Fiumens’ uz pojačanje sa saxofonistom Jakšom Kriletićem-Jordesom. Najavljeni koncert u Vintageu ujedno je i koncertna promocija dvostrukog izdanja Đavoli ‘Live in Studio M & bonus: Kulušić Live’. Izdanje koje će objaviti Croatia Records, iznijet će na vidjelo neke do sada neobjavljene live snimke legendarne grupe.

Stoga, u četvrtak 29. rujna svi putevi vode u Savsku 160 gdje će se stajati na kantunu (šanka) i pričati o ljubavi, Bambini, Luciji, o tome kako ona nema nikoga, je li kasno za nas i dugom toplom ljetu što uskoro će ostati iza nas.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90 kn potražite u Vintage Industrialu, Kavezu (Savska 160)  te u Dirty Old shop (Tratinska 18). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 110 kuna.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *