If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Nipplepeople u Tvornici kulture

Posted on 18/12/2017 by Alter Nation

Electro-pop duo Nipplepeople dolaze u Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture u subotu, 24. veljače.

Maskirani dvojac slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Fantastična obrada davnog hita Zdenke Kovačiček ‘Frka’ jedan je od najuspješnijih songova sezone zahvaljujući kojem su našli put do radijskog etera, kako onog mainstream, tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala po regiji. U vrijeme kad zdravi pop s ovih prostora zapravo oskudjeva kvalitetnim pjesmama Nipplepeople su uspjeli nevjerojatnom lakoćom iskočiti daleko iznad ostalih.

Jedan od popratnih efekata ‘Frke’ je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih ‘Sutra’ i ‘Broj’, preko ‘Bolji’ i ‘Ne volim te’, pa do sjajnog ‘Balkan Expressa’ i naposlijetku #1 pjesme 2017. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti te pritom nisu napravili niti jedan krivi korak.

Sad je naposlijetku došlo vrijeme za još jedan ozbiljan pomak naprijed. Bend će u subotu, 24. veljače napasti Veliki pogon najvećeg zagrebačkog kluba na koncertu koji će biti nastavak dominacije i u 2018. godini.

Ulaznice u prodaju kreću u srijedu, 20. prosinca po cijeni od 50 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquariusu CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *