If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Produženi vikend uz sedmi Voi’Sa festival

Posted on 23/03/2016 by Transmeet-BPM

Publika Voi’Sa festivala, navikla na njihove ljetne poslastice, ni ove godine neće ostati uskraćena za odličan weekend-getaway u vrućem kolovozu. Mjesto radnje je poznata plaža Acapulco u Supetru na otoku Braču, a dnevni i noćni program su pažljivo popunjeni odličnim line-upom.

Za početak produženog plesnog vikenda i otvaranje festivala u četvrtak 4. kolovoza zadužena je grupa Jinx koju nije potrebno dodatno predstavljati. Jinxi su jedan od omiljenijih domaćih bendova s kojima je zabava zagarantirana. Nakon 17 godina ponovo su na Braču, a ovom prigodom će predstaviti i nove glazbene uratke.

Dan kasnije stage preuzima DJ Vadim. Ruski DJ i producent sa stalnom adresom u Londonu povest će publiku na glazbeno putovanje koje bi moglo izgledati poput vožnje rollercoasterom s obzirom na njegov glazbeni opus. Hip hop, reagge, house, dub, soul, funk, grime – sve upakirano u jedan set iskusnog DJa koji praši scenom već dva desetljeća. Nastupa diljem svijeta, vlasnik je labela, DJ godine i još mnogo toga, a sve navedeno obećava noć prepunu dobre energije i glazbe.

Festival će doživjeti vrhunac upravo u subotu 6. kolovoza kada nastupa The Reflex. Radi se o Nicolasu Laugieru, francuzu koji radi i živi u Londonu, te je jedan od prvih i najpoznatijih remixera disco glazbe. Malo tko ulaže toliko pažnje u detalje kada se radi o remixu poput Reflexa. Maštoviti aranžmani, inovativni zvukovi i osebujno editiranje razlog su zašto uživa ugled kod artista poput Aeroplanea, Nightmare on Wax-a, Greg Wilsona, Dimitri from Paris-a i mnogih drugih.

Potporu headlinerima kao i popunjavanje dnevnog programa prepušteno je domaćim snagama, već poznatim Voi’Sa rezidentima: Eddy Ramich / Tomo Ricov / Jakir’s / Banana Zvuk / Hrwoe / Funkytrain / Demos / Scarhead / Nino / D-Gree / Sensini / Škvorc / Ivan Dudda / Bocca Sotisfunk / Kid Va

Cijena karte za cijeli festival iznosi 160 kn, dok je za jednodnevnu kartu za četvrtak potrebno izdvojiti 75 kn, a za petak ili subotu 60 kn. Karte možete kupiti ovdje.

Popodnevni program traje od 16 – 21 h, a noćni od 22 – 05 h. Do Voi’Sa festivala vozi trajekt iz Splita i to svakih 45 minuta od 05 ujutro do ponoći.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *