If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Proslava CFSN-ove XV godišnjice na open air lokaciji ŠRC-a Šalata

Posted on 13/05/2017 by Transmeet-BPM

Vesela CFSN-ova priča prepričava se već punih petnaest godina. Tko se sjeća Illectric Funkova koji su godinama dupkom punili OTV klub (današnji Boogaloo) i dvoranu Pauk SKUC ili pak Playground! klupskih večeri na kojoj su počeli eksperimenirati sa zvukom i poigravati se scenografijom.

2005. godine pokrenuli su festival audio-vizualnih umjetnosti – Illectricity. Dvanaest godina nakon festival po prvi put sele iz Zagreba i spajaju s MoDem Festivalom te nastaje potpuno novi festival, smješten na čarobnom rječnom otoku na Mrežnici. Nazvali su ga R/verse Festival, a predstavit će ga 13. svibnja na Šalati.

Kako su uvijek u potrazi za novim i zanimljivim zagrebačkim lokacijama, ovaj put vode na jedno davno zaboravljeno okupljališe mladih, možda i najbolju ljetnu lokaciju u samom centru grada Zagreba – ŠRC Šalata.

Za subotu (13. svibnja) spremaju veliko slavlje koje će se održati u dnevnom i noćnom terminu, a nastupit će: Šumovi protiv valova, Koolade – live, Jan Kinčl Zero & Reggis Kattie, Mislav & Pytzek, Tikach, Novel, Egzotika DJ’s, bornaa, Monika Marušić, Funk Guru, phillipe i Viatori.

A u video intervjuu koji donosimo u nastavku nešto više o samom tulumu, ali i o prvih CFSN XV rekli su nam Neno i Filip aka Funk Guru i phillipe.

Samo par dana imate priliku osigurati si ulaznicu po 35kn. Ulaznica po toj cijeni ima malo, a svoj primjerak nabavite ovdje.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *