If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Protomartyr u Tvornici Kulture

Posted on 07/04/2016 by Vragec

Bend je formiram 2008 koji se lagano počeo uspinjati u glazbenoj sceni. Originalno se bend zvao Butt Babies gdje su sačinjavali Greg Ahee – gitara i Alex Leonard – bubnjevi. Dok su se ostatak članova vokalist Joe Casey i bass gitara Scott Davidson pridružili oko 2010 kada je i bend preimenovan u današnji Protomartyr. Iako su etiketirani kao post punk bend stil im koketira s elementima garage rocka. Njihov debitantski album je izašao tek 2012. pod nazivom “No Passion All Technique” koji je jako dobro prošao kod publike, ali i same kritike. Krajem 2015 su izdali svoj treći album ‘The Agent Intellect’. Vokalistu Joe Casey često uspoređuju glasovno sa Ian Curtis iz Joy Division, Mark E. Smith of the Fall and Nick Cave.

Bend je trenutačno na europskoj turneji gdje uz veće europske metropole će posjetiti i Zagreb. Stoga iskoristite priliku i poslušajte što su spremili za domaću publiku.

Ulaznice su u pretprodaji po 45 kuna i ta cijena će vrijediti do 1. siječnja. Nakon toga cijena se će biti 55 kuna, dok na dan koncerta će iznositi 70 kn.

Službena prodajna mjesta su:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *