If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Prvi singl ABOPa kao najava nadolazećeg izdanja

Posted on 24/03/2016 by Transmeet-BPM

U iščekivanju prvog službenog materijala u režiji PDV etikete, zagrebački kolektiv ABOP/After je Bolji Od Partya izbacio je nastupni singl Blue Thunder. Pjesma na najbolji mogući način demonstrira u kojim će nas smjerovima voditi njihovo istoimeno prvo službeno izdanje.

Blue Thunder je izvrstan uvod u akrobacije ovih audio trubadura. Također, očekuje nas veliki promotivni koncert 16. travnja u Tvornici Kulture kada će materijal biti i službeno dostupan kao 12″ vinilno izdanje, te digitalno.

Prvijenac jednostavnog naziva ABOP dolazi sa četiri pjesme. Produkciju potpisuju Ivan Božanić i Erol Zejnilović. Mastering je odradio svjetski poznati techno producent sa zagrebačkom adresom, Petar Dundov. Iako će ABOP-u ovo biti prvo službeno izdanje, bend je koncertno aktivan i objavljuje kvalitetne audio-video zapise putem društvenih mreža od samog osnutka.

Comments

  1. […] krenut će koncertom zagrebačke audio-vizualne senzacije ABOP, koji će u Tvornici kulture promovirati debitantski EP u izdanju PDV-a, te time nagovijestiti svoj nastup na tvrđavi Punta Christo. Zagrijavanju za […]