If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Rijeka bogatija za novo klubsko događanje Tipsy

Posted on 01/06/2016 by Transmeet-BPM

U duhu nedavno osvojene titule Europske prijestolnice kulture, grad Rijeka odiše novim počecima. Jedno od njih koje će pridonijeti raznovrsnosti elektronske scene je TIPSY, klupski format koji selekciju housa, elekronike i disca, te njihovih eklektičnih podžanrovskih fuzija, zaokružuje u atmosferi intimnog prostora.

Riječko – zagrebački spoj Franić Marijo i di.merkl otvorit će prvo izdanje koje je zakazano za nadolazeću subotu. Ime Marija Franića, osim što se veže uz suvremenu produkciju i istaknute nastupe, potpisuje i nemali broj dizajnerskih radova i umjetničkih izložbi. Nešto novije, koje zapaženo razvija svoj glazbeni izričaj je Dino Merkl,  rezident i ujedno partner u direkciji programa.

TIPSY će se održavati kontinuirano tijekom godine u sekvencama od mjesec i pol dana, a prezentirat će glazbenike i glazbenice iz Hrvatske i regije dok je dugoročna vizija ostvariti renomirana gostovanja privatnog karaktera svirke za stotinjak posjetitelja.

 „Tipsy ili pripit, savršeno hvata esenciju eventa ritmične i pomalo ošamućene atmosfere. Najveći izazov, kojem se i najviše veselimo, bit će zvukom i igrom s vizualnim kreirati karakteristični štimung.“ – izjavila je Andrea Laurić, organizatorica događaja. 

Vizuali identitet potpisuje dizajnerski dvojac Mkfandat, dok će za video art i dekor biti zaduženi vizualni umjetnici/ca Sanja Stojković & Željko Bašković sljubljeni u $$ŽBŽB kolektiv.

Prvu ediciju TIPSY ugostit će Klub Život u subotu, 4. lipnja 2016. #vidimoseuRijeci!

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *