If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Rođendanskom vilicom kroz najneobičniji vrt u Zagrebu

Posted on 10/08/2016 by Gastro TTv

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Forking Croatia// Vilicom kroz Hrvatsku je food blog koji se bavi isključivo hrvatskom tradicionalnom kuhinjom te već godinu dana uspješno stvara recepte i fotografije dok autori, Kasandra i Zvonimir, svoju priču grade na otkrivanju novih starih recepata i uče kako ih rekreirati. Ovih dana slave svoju prvu godinu postojanja i tom su prigodom upriličili malo druženje za prijatelje bloga u predivnom prostoru najneobičnijeg vrta u Zagrebu, A most unusual gardena.

Svoj koncept su na taj prostor proširili i uz pomoć novog imena u svijetu organizacije i uređenja svadbi i evenata, ‘Dotarica’, koje su savršeno uklopile svoj potpis u ovu tradicionalnu priču. Uz njh, sa svojim divnim cvjetnim aranžmanima u bojama koje Forking Croatia često provlači kroz svoje postove, pomogao im je i ‘Bloom‘.

U raznolikom menuu koji je sadržavao sve od hladnih predjela do deserta, našlo se mjesta za Euromilkove mliječne proizvode posluživane samostalno i uklopljene u sama jela koja je Vinarija Kutjevo sljubila sa svojim vrhunskim Maximo vinima. Svojim su gostima ponudili jela iz cijele Hrvatske, tako se jeo slavonski gulaš, istarski fuži i kozlić na teću. Dalmaciju je zastupala salata od hobotnice dok je domaći teren bio predstavljen bučnicom i gibanicom od sira. Varaždinsku tortu, koju je jedna od čitateljica odabrala preko natječaja na njihovom Facebook pageu, pripremila je vrsna slastičarka Monika Kos koja je svoju vještinu predstavila kroz recept već pripremljen na blogu i dala mu svoj prepoznatljiv potpis.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”8916,8914,8913,8912,8911,8910,8909,8908,8907,8906,8905,8904,8903,8902,8901″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 Uz pomoć divnih ljudi i njihovog truda, uspjeli su ostvariti planirano i na eventu ugostiti prijatelje bloga i ponuditi im atmosferu iz svoje kuhinje u kojoj već godinu dana stvaraju, a svakog gosta su ispratili s malim poklonom, češnjakom i domaćim fužima da se bar neko vrijeme, za stolom, sjećaju ovog lijepog druženja.

E pa draga ekipa, sretan Vam rođendan i od naše male ekipe! Uz još puno recepata, divnih fotografija i još divnijih druženja! Živili!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *