If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Rundek i Ekipa predvode novu rundu izvođača na Hoomstocku

Posted on 09/05/2018 by Alter Nation

Mali festival u Humu, malom mjestu tik uz slovensku granicu i rijeku Sutlu, samo 45 minuta vožnje udaljenom od Zagreba, malen je samo na papiru – line up koji je Humska udruga ove godine složila bez problema može parirati svakom većem festivalu.

Na sretni 13. Hoomstock dolazi jedan od najvećih umjetnika na našim prostorima, odnedavno praćen svojom Ekipom za najbolje provode – on je dakako Darko Rundek! U Ekipu je skupio odlične, provjerene glazbenike s kojima već dugo surađuje: Silvio Bočić, Roko Crnić, Mario Domazet, Miro Manojlović, Igor Pavlica i Ana Kovačić dopratit će Rundeka u Hum.

Uz Darka Rundek i Ekipu, svoj su dolazak potvrdili i hvaljeni beogradski kantautor Dukat i njegov Stray Dogg pa će tople ljetne večeri pod zvjezdanim nebom biti ispunjene i s malo romantike. Postoji jedna snažna veza između Dukata i zagrebačke publike, a ovoga će ljeta svoju priliku da stekne novog miljenika imati i humska festivalska publika. Njihov indie folk/americana izričaj nešto je što se voli na prvo slušanje.

Za one sitne noćne sate ipak je potrebno nešto glasnije – za to će se na Hoomstocku pobrinuti Debeli precjenik! Ako itko zna kako izbaciti i posljednje atome energije, to su zasigurno Debeljaci. Na Hoomstock dolaze s 25 godina karijere na neumornim leđima, i to u godini kada slave 20 godina od objave svojeg prvog studijskog albuma. Razloga za slavlje do zore sasvim dovoljno!

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 70 kuna. Ova cijena vrijedi do 1. lipnja, kada bi se prodaji trebale naći i fizičke festivalske ulaznice. Za više informacija pratite službenu Facebook stranicu i event.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *