If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Seven That Spells stižu u Tvornicu kulture

Posted on 17/12/2014 by TTv-MetalHead

Grupa Seven That Spells predstavit će u petak 19. prosinca album “The Death And Resurrection Of Krautrock: IO” u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture.

Za ovaj izniman glazbeni događaj Seveni su pripremili kompletan materijal objavljen na njihovom hvaljenom posljednjem albumu te još poneko iznenađenje iz repertoara stvaranog proteklih 11 godina. Niki Potočnjaku (gitara) i Jeremyju Whiteu (bas, vokal), jedinim stalnim članovima STS, na sceni će se pridružiti čak dva bubnjara – Nikola Babić i Stanislav Muškinja te Gordan Tomić iz grupe Cojones koji će preuzeti gitaru, synth i neke vokalne dionice.

Bit će ovo najveći samostalni koncert Sevena u Zagrebu, a tom prigodom će fanovi moći kupiti sav preostali merchandise, ploče i CD-e. Vrata Tvornice kulture se otvaraju u 21:00, a Seven That Spells na pozornicu Velikog pogona stupaju točno u 22:00. Nakon koncerta planiran je after party u Malom pogonu Tvornice kulture.

Zagrebački koncert dolazi u isto vrijeme kad i datumi nove europske turneje Sevena te potvrda gostovanja Blakea Fleminga, bivšeg člana Mars Volte, na njihovom novom studijskom albumu koji će se snimati tijekom 2015. godine.

Dan poslije Zagreba, 20. prosinca, njihov “agresivno – psihodeličan zid zvuka koji sudara polimetriju i povremene vikinške napjeve” protrest će temelje Doma Omladine Beograda.

Ulaznice za koncert u Tvornici u pretprodaji iznose 35 kn, a na dan koncerta 45 kn.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *