If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Stereotip na jedan dan useljava u Muzej za umjetnost i obrt

Posted on 21/09/2016 by Transmeet-BPM

Popularan glazbeni projekt Stereotip vraća se u raspored gradskih događanja, a ponovni susret zakazuje za 16. listopada. Nakon četiri iznimno uspješna izdanja u Zagrebu i Beogradu, Stereotip nastavlja iznenađivati odabirom mjesta održavanja, a ovoga puta se, na jedno nedjeljno poslijepodne, useljava u atrij zagrebačkog Muzeja za umjetnost i obrt.

Reprezentativna historicistička palača Muzeja za umjetnost i obrt, u nedjelju 16. listopada, s početkom u 16 sati, tako će ugostiti peti Stereotip u organizaciji zagrebačko-berlinskog dua poznatih producenata i DJ-eva – Felvera i Dixona. Muzej će se time naći na popisu dragocjenih ambijenata u kojima je Stereotip dosad formirao plesne podije, a riječ je o nekadašnjoj kino-dvorani Mosor, jednoj od najpoznatijih gimnastičarskih dvorana na ovim područjima – Tucman, Novinarskom domu i kultnom beogradskom Studentskom kulturnom centru.

Uz zanimljivu lokaciju, peto izdanje Strereotipa donosi i neke nove elektroničke glazbene poslastice, a o čemu je riječ bit će poznato uskoro.

Rana pretprodaja ulaznica kreće krajem tjedna, a ulaznice će biti moguće kupiti u sustavu i na svim službenim prodajnim lokacijama Entria u Zagrebu.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *