If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Sziget festival opet ruši rekorde

Posted on 06/07/2016 by Ervin Felić

Masivni budimpeštanski festival koji je prošle godine s 440.000 posjetitelja srušio sve rekorde i vrlo zasluženo osvojio prestižni „Best European Festival Line-up Award“ ove godine će izgleda ponovno nadmašiti samog sebe. Petodnevne i sedmodnevne ulaznice rasprodane su cijelih mjesec dana prije festivala, tako da je ostalo samo još nešto dnevnih ulaznica koje također brzo cure. Još jedan oboren rekord je i broj zemalja iz kojih dolaze posjetitelji koji se do sada popeo na 102, tako da se definitivno može očekivati dobar miks festivalske ekipe.

A festivalska neman ne prestaje rasti. Nedavno je najavljena treća i posljednja grupa izvođača koji će nastupiti na festivalu, a predvode je ni pet ni šest nego Chemical Brothersi, apsolutne ikone elektronske glazbe koji veliki dio slave duguju upravo svojim legendarnim live nastupima.

Ostali najavljeni izvođači predstavljaju finu kombinaciju rapa, indie rocka i elektronike uz Tinie Tempah, Editors, BOY, BØRNS, Fedde Le Grand i Laidback Luke, što znači da će festival zaista ponuditi nešto za svako festivalsko uho i svaku plesnu nogu. I to na impresivnom broju od 50 programskih lokacija, od čega čak 13 pozornica.

Tako da, ako niste uspjeli ubosti ulaznicu za festival, otvorite prozore od 10. do 17. kolovoza jer će se festival ovih razmjera vjerojatno čuti skroz do Zagreba!

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *