If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

The Garden Resort: 77 dana ljeta u Tisnom

Posted on 30/03/2016 by TTv Summer Gardening

Ljetna sezona u The Garden Resortu u Tisnom i ovog ljeta donosi seriju festivala koji će se odvijati od lipnja do rujna, a ukupno osam festivalskih događaja ovog će ljeta produžiti sezonu na 77 dana.

Prošle godine na lokaciji je boravilo između 12 i 15 tisuća posjetitelja, a ove godine bi se broj trebao povećati na 20 tisuća, istaknuo je Nick Colgan, domaćin lokacije The Garden Resort i kluba na otvorenom Barbarella’s.

Ovo je drugačija godina za nas, ne organiziramo The Garden Festival koji je završio nakon 10 godina, ali imamo novi festival umjesto njega – Love International. Produljili smo sezonu na 77 dana i imamo pet novih događaja u Tisnom, što znači da će ih ukupno biti osam. Movement festival je zadnjih 15 godina djelovao u Torinu, ali sada dolaze u Hrvatsku. Novi događaj je i Defected Croatia, umjesto Ibize na kojoj su radili zadnjih nekoliko godina oni dolaze u Tisno, a s istog mjesta dolazi i Emerging festival koji će promovirati mlade nade. Dekmantel festival inače ima sjedište u Amsterdamu, a njihova inačica Dekmantel Selectors dolazi u Tisno. Počinjemo 29. lipnja s Love Internationalom, a završavamo 5. rujna s Dekmantel Selectors festivalom.

Ove godine se koncentriramo na promociju The Garden Resorta u Tisnom, poboljšavanje lokacije i privlačenje promotora. 65-70 posto posjetitelja je iz Ujedinjenog Kraljevstva, a uz nove festivale privući ćemo i nizozemske i talijanske posjetitelje, te novu publiku. Iako su sve to događaji koji su festivali, oni su i odmor s glazbenom pozadinom. Postajemo sve više pružatelji usluga i koordinatori lokacije, radimo sa zajedničkim promotorima, kako proširujemo sezonu želimo dovesti nove događaje koji ne moraju nužno biti glazbeni, a želimo uvesti i čarter letove do Hrvatske”, najavio je Colgan. Istaknuo je i da The Garden tim gradi svoju pivovaru u Zagrebu i predstaviti će vlastita craft piva na koja će se moći kušati već ovog ljeta.

 

Od kraja lipnja do početka rujna na lokaciji The Garden Resort u Tisnom održat će se: Love International (29. lipnja do 6. srpnja), Electric Elephant (7. srpnja do 11. srpnja), Suncebeat (20. srpnja do 26. srpnja), Movement Croatia (28. srpnja do 1. kolovoza), Soundwave (4. kolovoza do 8. kolovoza), Defected Croatia (11. kolovoza do 15. kolovoza), Emerging Croatia (20. kolovoza do 26. kolovoza) i Dekmantel Selectors festival (1. rujna do 5. rujna).

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *