If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

TITRACIJA 001 featuring Jan Kinčl Zero

Posted on 16/11/2013 by Transmeet-BPM

Jedna kreativna ideja, malo konzultacija i naramak poslanih mailova rezultirali su našom novom rubrikom ‘TITRACIJA’ kroz koju ćemo dva puta mjesečno predstaviti po dva DJa, točnije njihovu glazbu. Riječ je o setu koji su složili ekskluzivno za Transmeet Tv, a čast otvaranja rubrike pripala je Janu Kinčlu.

Njegov, kao i sve ostale mikseve moći ćete (po)slušati na našem Mix Cloud profilu, a od svih uključenih tražili smo da se izraze onako kako žele – bez žanrovskih ili bilo kakvih drugih ograničenja. Jedino što smo od njih zahtijevali je da miks ne traje manje od pola sata i da nam napišu čime su se prilikom njegovog nastanka vodili, to jest kako je nastao.

Dakle, kao što smo i najavili, rubriku otvara zagrebački DJ i producent, Jan Kinčl Zero. Glazbom se bavi trinaest godina, a od kraja 2011. godine, na internet Radiju 808 vodi i uređuje ‘Zero Show’, emisiju koja se bavi širim spektrom internacionalne i lokalne elektronske glazbe. U eteru ga možete slušati svake srijede od 21 sat do ponoći.

Jan Kinčl Zero o svom TTv Mixu

Miks je live snimka iz Mastersa s drugog dana kolaborativnog Freilauf/CYCLE vikenda, 19.10.2013. Prvi dan je ispao odlično, a mi smo se malo opustili i tulumarili vjerojatno duže nego što smo trebali s obzirom na to da je sljedeći dan u planu bio nastavak akcije.
Examine i ja smo već oko pola deset došli u klub da sve pripremimo, i naravno još uvijek osjećali posljedice i umor od prošle noći. Slušali smo Blundettov ‘Women’s Voices’ miks (Mahalia Jackson, Myriam Makeba, Nina Simone, …) koji je tada zvučao toliko primamljivije od techna ili housea da sam odlučio produžiti taj mood barem još malo. Početak večeri je bio ‘on me’, tako da sam iskoristio priliku za very slow start.

PLAYLISTA:

01. Vista Le Vie – Beauty For Ashes
02. Laurent Garnier – Barbiturik Blues
03. Detroit Experiment – Too High
04. Incognito – Out Of The Storm (C’s Planet E Special Mix)
05. DJ Marky & XRS – Butterfly (Laurent Garnier Remix)
06. Jazzanova – No Use (Funkhaus Sessions)
07. Jazzanova – No Use (Part 2) (Funkhaus Sessions)
08. Quenum, Ripperton – Nude Black Runner (Riz Beurre Thon Mix)
09. Jacques Bon & Nicolas Villebrun – Pyramid
10. WhoMadeWho – Keep Me In My Plane (DJ Koze Hudson River Dub Mix)
11. Freund Der Familie – Sark (Taron Trekka Remix)
12. Ebb & Flow – Feel (Mike Huckaby Remix)
13. Aubrey – Inner Feelings (Carlos Nilmmns Sunset Tangent)
14. Alex Alterskye – You’ll Be Right (Humandrone’s Analogue Workout)
15. Mr. G – Song For My Cantor

Comments

  1. […] Titraciju nastavljamo miksom dugogodišnjeg dnb/jungle DJa i producenta Filipa Motovunskog. Obrade hitova poput ‘Moja prva ljubav’ i ‘Kad bi svi ljudi na svijetu’, kao i suradnje s mnogim glazbenicima različitih glazbenih usmjerenja, priskrbile su mu respektabilan status na sceni te ga odvele na gotovo sve festivalske i klubske pozornice u regiji. Kao što se iz ‘umjetničkog’ imena da i naslutiti, Filip Vrtarić rođen je i živi u Motovunu. – Živim na vrhu Motovuna s majkom, sestrom i bratom. Tu sam cijeli život premda imam baku i didu u Zagrebu, gdje sam i rođen, pa mi je Zagreb oduvijek drugi dom. Imam 23 godine. Volim kokos, reggae i Selmu Hayek – kaže za sebe Filip. […]

  2. […] dečki asistiraju u programu, tako će u petak Beach Bar domaćin biti DJ i radijski voditelj Jan Kinčl Zero koji će predstaviti lokalnu scenu, te pobjednika DJ natječaja, a još se očekuje i pokoje […]