If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

TITRACIJA 002 featuring Filip Motovunski

Posted on 30/11/2013 by Transmeet-BPM

Titraciju nastavljamo miksom dugogodišnjeg dnb/jungle DJa i producenta Filipa Motovunskog. Obrade hitova poput ‘Moja prva ljubav’ i ‘Kad bi svi ljudi na svijetu’, kao i suradnje s mnogim glazbenicima različitih glazbenih usmjerenja, priskrbile su mu respektabilan status na sceni te ga odvele na gotovo sve festivalske i klubske pozornice u regiji.  Kao što se iz ‘umjetničkog’ imena da i naslutiti, Filip Vrtarić živi u Motovunu. – Živim na vrhu Motovuna s majkom, sestrom i bratom. Tu sam cijeli život premda imam baku i didu u Zagrebu, gdje sam i rođen, pa mi je Zagreb oduvijek drugi dom. Imam 23 godine. Volim kokos, reggae i Selmu Hayek – kaže za sebe Filip.

Dio je bivše hiphop/dnb/jungle grupe PCP koju čine Ivan Babić (Boost) i sam Filip za koju dugi niz godina radi produkciju i MC-ja. Danas stvara svoje jungle/dnb trake. Dio je dvije inozemne Jungle/dnb etikete, Junglexpeditions i BPM Records. Nedavno je izdao Move from the gate EP za zagrebački Jabbaton Records.

FILIP MOTOVUNSKI O SVOM TTV MIKSU

Mix sam slagao od najsvježijih traka iz Drum and Bass svijeta u kombinaciji s nekim starijim hitovima. Glavna želja mi je bila spojitI većinu Drum and Bass podžanrova što najbolje predstavlja moj DJ set uživo. Sat vremena mixa prožima Drum Step, Jump Up, Neuro Funk, Ragga Jungle i Deep DnB stilove. Također, uz neke svoje pjesme, htio sam predstavit i domaće producente s kojima često surađujem a to su Yakov, Rahmanee, L Jay i Dr. Strapazoot. Chek them out!

PLAYLISTA

1. Filip Motovunski & Dr. Strapazoot – Move From The Gate
2. Filip Motovunski & Dr. Strapazoot – Smoke’em
3. Task Horizon feat. MC Spyda – No Soundboy
4. Audio – Mudshark
5. DC Breaks – Swag
6. Filip Motovunski & Rahmanee feat. Hornsman Coyote – Obidaya
7. Levela – Rumple Stinkslit
8. Danny Bird feat. General Levy – Blaze The Fire (Sub Zero Remix)
9. Benny Page – Tear Down
10. Chase & Status – Music Club
11. Rockwell – Constantcomplexrhythmicsound
12. Frankee – Black Hearth
13. Optiv & BTK – Slander
14. Spor – Aztec
15. KRS One – Sound of Da Police (Filip Motovunski Remix)
16. Andy C – Workout
17. Kiril Dzajkovski – Jungle Shadow (Filip Motovunski Remix)
18. Dub Phizix & Skittles – I’m A Creator
19. Rahmanee – Reprazent
20. Decimal Bass & D.Side – Business
21. Rahmaee – The Stopper
22. Emperor – She Said
23. Optiv & BTK – You Got Me So
24. Blu Mar Ten – Problem Child
25. LSB feat. Sian Sanderson – Overthinking (Enei Remix)
26. Aries & Gold Bevan & Andy Sim – Sun Is Shining
27. Blak Twang – Badda Dan Dat (Run Tingz Cru Remix)
28. Crystal Clear & Zen – Bullet
29. Yakov – Swamper
30. Audio – Headroom VIP
31. L Jay – Hypothalamus
32. Mir Crew feat. Alman – Step Back
33. Eastcolors – The Light

Comments

  1. […] FILIP MOTOVUNSKI (Hr) Filip Motovunski je d’n’b/hip-hop/jungle DJ i producent iz malog gradića Motovuna u Istri, gdje je započeo karijeru kao član hiphop/dnb/jungle grupe PCP. Dio je kanadske Jungle/Dnb etikete Junglexpeditions za koju je izdao “Ta Pa Tap” digitalni EP od 5 pjesama. Autor je poznatih obrada “Djevojke u ljetnim haljinama”, “Kad bi svi”, “Ta pa tap”, “Sound of da Police”, “Zum Zum Zum”, “Koke linija”… Također, za isti label mu je izašao “Sort Dem Out” EP koji dijeli s Rahmaneejem. Uz Big Buda, The Green Mana i Rahmaneea, Filip je i dio njemačke DnB etikete Breaks Per Minute (BPM Rec.). Zadnjih osam godina odvrtio je na preko 500 partyja u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, i Njemačkoj, te često surađuje s DJ Rahmaneejem iz Beograda. […]

  2. […] Inače, Filip je zaslužan i za 002 izdanje Titracije, a na njegov se miks (složen ekskluzivno za Transmeet TV) podsjetite OVDJE. […]