If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

TITRACIJA 003 FEATURING KOMPLEKS

Posted on 14/12/2013 by Transmeet-BPM

Treće izdanje Titracijske sreće nastavljamo miksom koji su ekskluzivno za TTv složili Nebojša i Bojan – duo iz Beograda koji stvara pod imenom Kompleks. Najpoznatiji su po editima pjesama Dine Dvornika, Hugha Masekela, Rayja Barretoa, Askea, Sade i Undisputed trutha.

Pod imenom Kompleks djeluju od 2008. godine. Doduše, Nebojša i Bojan glazbom su kao DJevi, producenti, promotori i clubberi okruženi puno dulje. Stvaraju i sviraju soulful beatove u rasponu od deep i dark housea pa sve do death disca. Rezidenti su kultnog beogradskog kluba ‘20/44’, a mogli ste ih čuti u svim značajnijim klubovima u regiji. 2010. godine izdaju EP ‘This is not that song’ za Human Resources Label, a godinu dana kasnije objavili su ‘The Kompleks Edits EP’ za Plimsoll, ali i remix za Far Out Monster Disco Orchestra – ‘Keep Believing (Can You Feel It)’. 2013. za WT records izdaju stvar D.E.R.T. na kompilaciji DJ Muscle.

Njihov je glazbeni moto: ‘Jednom se živi, a kad se umire onda se pjeva… Pjevaj svaki dan kao da ti je posljednji!’, a sve informacije o ovom zanimljivom i nadasve zabavnom DJ dvojcu potražite ovdje ili ovdje.

KOMPLEKS O SVOM TTV MIKSU:

Kao što ćete već čuti, mix je malo mračniji. Ne znamo kako bismo ga žanrovski definirali, pa to ostavljamo vama. Kad god radimo, vodimo se emocijama, a tako je bilo i ovaj put.
Pjesme ne biramo mi, one nađu nas!

PLAYLISTA
1. Nacho Patrol – Nubian West Coast
2. Scott Fraser – Paraphrase mine (Headman Rework)
3. Baris K – 200 (Khidja & Balabas Remix)
4. M.O.O.N. – Release
5. Daniel Avery – These Nights Never End
6. Secret Circuit – Jungle Dogs (Tiago Remix)
7. Jose Manuel – Samsara (Bonus Beats)
8. Kompleks – Funky Cowboy
9. Juju & Jordash – Musketache
10. Mario Basano – Up (Nicholas Remix)
11. Morning Factory – Diane’s love
12. Charlotteville – Money (Forgotten Corner Remix)
13. Leech – Sence & Joer
14. Incredible bongo Band – Dueling bongos

Comments

  1. […] kraju se ipak nešto dogodilo i miks je napravljen… Što se tiče playliste, kao i kolege iz Kompleksa vodio sam se osjećajem i, da ih citiram: stvari su našle mene, a ne ja njih. Cijeli set bazira […]