If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

TITRACIJA 005 FEATURING LEEKS

Posted on 10/01/2014 by Transmeet-BPM

Nekako se spontano dogodilo da prošla, četvrta i ova peta Titracija budu žanrovski slične. And we like it! Nakon Juicea, naš virtualni glazbeni gost je Leeks. Kada ne svira zovu ga Luka, a u drum&bass glazbu se aktivnije uključuje početkom 2007. godine. Iste godine nastupa kao DJ na CFSN Nu-comers večeri, osniva d’n’b band Overbears te počinje slagati svoje prve beatove.

Iduće godine pridružuje se Dirty Beatz kolektivu koji su na domaćoj sceni od njenih samih početaka. Uključen je u organizaciju glazbenih događanja u Zagrebu s domaćim i stranim gostima poput: Mefjus, June Miller, Mindscape, Jade, Billain, L 33, Shimon, Jenna G, Furney, Tayla, Brooks Brothers, Benny Page, Danny Wheeler… kao i u Vukovaru – VuBass. Uz organizaciju i DJ-ing istražuje minimal, deep, neuro zvukove u solo projektima i raznim kolaboracijama od kojih je jedna nedavno izašla na Break-Fast Audio labelu.

Uživo ga možete poslušati na nekoj od idućih gaža: 24.01. Zg ! BIG BUD (UK) Dirty Beatz (Medika 3 floora) / 15.03. Zg ! Dirty Beatz 12. godišnjica, a do tada uživajte u njegovom miksu.

LEEKS O SVOM TTV MIKSU

Ovaj mix je napravljen specijalno za “Titraciju”, a sadrži uglavnom nove i aktualne stvari iz podžanrova koji su meni trenutno najzanimljiviji i kreće od deep minimal sound-a do žešćeg techy neuro zvuka i nazad, kao na putovanju… Stoga uživajte i dođite na neki od dnb partya poslušati kako to zvuči na sound sistemu.

PLAYLISTA

Getz-Silent Galaxy
Dabs – Objection
Ed_it – Defects
Mindmapper & Fre4knc – Apparatus
Bredren – Expedit
Fre4knc – Full Measure
Need For Mirrors feat. Drs – DFTF
Bredren & Tom Small – Sixth Sense
Misanthrop – Deadlock
DLR & Safire – Medusa
Blu Mar Ten – Holding Pattern
Icicle – Anxious
Calyx & Teebee – Skank
Misanthrop – Greed Of Gain
DLR & Break – We’ll See
Emperor – She Said
Mortem – Revolta
DLR – Sleep Talk
Hydro, War & Mateba – Entropy
Halogenix – Raya VIP