If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

TITRACIJA 013 FEATURING TIKACH

Posted on 16/06/2014 by Transmeet-BPM

Nakon kratke pauze i odlične selekcije mladog 14-godišnjeg producenta Viatorija, nastavljamo u sličnom tonu uz nešto starijeg, ali jednako selekcijski kvalitetnog Tikacha kojeg vam predstavljamo u ovoj trinaestoj – za nas itekako sretnoj – Titraciji.

Ovaj mladi, perspektivni DJ iz Rijeke brije na trap, pušta oko sedam godina, prošao je dosta žanrova i sve riječke klubove uz poneko gostovanje po Lijepoj našoj. Osim elektronske glazbe voli i onu ‘analognu’ pa tako svira gitaru. Kuži se i u produkciju, a svijetlo dana uskoro bi trebala ugledati i njegova prva autorska stvar o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Tikacha možete čuti i na Balkan Kolektiv partyjima, a dodajmo kako će ovaj riječki audio-vizualni kolektiv uskoro pokrenuti i label – a i o tome ćemo vas, naravno, pravovremeno obavijestiti.

TIKACH O SVOM TTV MIKSU

Iako sam prije puštao drum’n’bass, u kojemu su pjesme uvijek u nekom sličnom rangu bpm-a, sada puštam različite stvari i brzina dosta varira. Ipak, za ovaj mix sam se odlučio držati oko 140 bpma kako bi zvučao barem donekle klupski no svejedno je mix raznolik i ima atmosferičnih trenutaka kao i onih malo tvrđih. Kao i u prošlom mixu i u ovom ima par remixeva hitova koji su mi se svidjeli. Treba napomenuti i to da mi je pjesma kojom sam otvorio mix jedna od najdražih pjesama ikada, kao i producent Shlohmo koji je njezin autor.

Comments

  1. […] Kompleks, Juice, Leeks, DraCo, Dubok, D°gree, hrwo E, yunnanSound, Pill Jackson, Viatori, Tikach, Miće Mace i danas objavljen […]