If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

TITRACIJA 014 FEATURING MIĆE MACE [Route D8 mix]

Posted on 03/07/2014 by Transmeet-BPM

Uz zamišljenu zvučnu kulisu fanfara i tuša bubnjeva te s veeeelikim veseljem i oduševljenjem predstavljamo vam prvu Titraciju koju zvukovno potpisuju žene – dakle, ne jedna, nego čak dvije! Odazivaju se na ime Miće Mace, a za sebe kažu da su: ‘dvije usidjelice koje su odlučile izać’ iz ormara u nedostatku “čudnovate” i “nesvrstane” glazbe u svojem rodnom gradu Rijeci.’ i odmah nastavljaju: ‘Više se glupiramo nego li majstorski puštamo glazbu, alatka je računalo, odabir pjesama i energija je biće ono što radi gruv i drži nas na životu.

Odazivamo se na pozive za svadbe, sprovode, krstitke i slične prigode, jedini uvjet je da ne moramo nositi ružičasto.’. Glazbom su se počele igrati još 2009. godine, pohodile su veliki broj klubova na Balkanu, a spremne su za povratak za DJ pult i brzu ljetnu vožnju Jadranskom magistralom!

Novi promo mix nazvale su Route D8, a njime su dokazale da ove dvi mačke još uvijek brzo voze. Ovaj put svoje su glazbene misli spojile fizički odvojene, na relaciji Rijeka – Split.

MIĆE MACE O SVOM TTV MIKSU

Bile smo u nezasluženoj penziji, ali vrag ne da mira: groovy atmosfera is back and ready, nastavljamo di smo stale. Kako onomad rekošmo: “U procesu smo nadogradnje, sad se upravo radi prvi kat kuće. Dok ne dođemo do krova, neće bit mira”. Krov se još ne nazire, čeka nas veliki pos’o! :*