If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

TITRACIJA 015 FEATURING RINOMA

Posted on 16/07/2014 by Transmeet-BPM

Riječki DJ blok svoj je obol dao i ovom izdanju Titracije – zadnjem prije zaslužene ljetne stanke. Za novi miks zaslužan je mladi i perspektivni producent Rinoma (Marino Morosin) koji svojim radom spaja dimenzije hip-hopa, trip-hopa, elektronike i trapa. U glazbenom je điru poznat i kao Rinoma, u ulozi beatmakera benda Soundcheck iz Vodnjana.

RINOMA O SVOM TTV MIKSU

U ovom sam mixu htio predstaviti svoj dosadašnji rad i pjesme koje tu i tamo poslušam kad sam doma i rokam flow. Mix k’o mix, jedna pa druga pjesma, od kojih svaka otvara vrata novim prizorima igrajući se s maštom i granicama ljudskog uma.

Titracija rewind: U ovih 15 izdanja ugostili smo žanrovski različite DJeve, čak dvije žene, trudili se ne biti centralizirani i fokusirani isključivo na zagrebačku scenu, otišli i do Beograda, isporučili vam preko 10 sati kvalitetne glazbe i upoznali vas s nekim novim snagama elektronske glazbe.

Ovim putem htjeli bismo zahvaliti svima koji su nas razveselili svojim ekskluzivnim TTv miksevima, a oni su – kronološkim redom: Jan Kinčl Zero , Filip Motovunski, Kompleks, Juice, Leeks, DraCo, Dubok, D°gree, hrwo E, yunnanSound, Pill Jackson, Viatori, Tikach, Miće Mace i danas objavljen Rinoma.

Na jesen se vraćamo s novim titracijskim miksevima, a od svih uključenih i dalje ćemo tražiti da se izraze onako kako žele – bez žanrovskih ili bilo kakvih drugih ograničenja. Jedino što od njih zahtijevamo je da miks ne traje manje od sat vremena i da nam napišu čime su se prilikom njegovog nastanka vodili, to jest kako je nastao.

Želimo vam ugodno i dobrim zvukovima ispunjeno ljeto! Do slušanja…