If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

TITRACIJA 019 FEATURING IVA (Goulash Disko)

Posted on 22/03/2015 by Alter Nation

Nakon Mićih Maca, koje su imale čast biti prve žene Titracije, niz ženskih Titratorica nastavlja Iva. Ova zagrada iza njenog imena sugerira da je članica (ali i jedna od organizatora) Goulash Diska – festivala koji je nakon dva izuzetno uspješna izdanja u Komiži na Visu odlučio preseliti u Pulu. Ipak, retke koji slijede prvo ćemo posvetiti Ivi, a tek onda Goulashu.

Kako kaže, počela je miksati jer: “su u gradu gdje sam studirala u Japanu bile dvije birtije i jedan klub i u svima je bio grozni mainstream R’n’B (koji sam ja klišej). S godinama se dosta mijenjao glazbeni fokus, a u međuvremenu sam i počela raditi svoje partije imenom Goulash Disko – koji možda najbolje i odražava gulaš svega što možete naći na mom kompu i među pločama. U zadnje vrijeme svi snimljeni miksevi su mi uvijek malo više na chill strani – i sama volim suptilne ali kul glazbene pozadine u svakodnevnim aktivnostima, pa zašto bi neku brijačinu snimila za druge? Za to mi dođite na parti ili festival.”.

Dakle, sve je više manje jasno. A uz to što u Ivinim miksevima možete čuti gulaš svega i svačega Iva je i sama gulaš – aktivna u više-manje svim društveno-aktivistički-političkim područjima, pasionirana motoristica (ne, ona ne vozi skuter, ona vozi motor!), borderica, kajterica, obožavateljica Nene Belana, bivša alpinistica, tenisačica… U svakom slučaju, da… ona je sve to (pa i više!). Jesmo li spomenuli da je jedna od organizatorica Goulash Disko Festivala? Jesmo… U svakom slučaju, crowdfunding kampanja za najumobolniji festival, koji se ove godine od 16. do 19. srpnja održava na Fort Punta Christo u Puli je krenula, a kako sve funkcionira saznajte ovdje. O kakvoj je glazbi riječ provjerite ovdje, a kako nam je bilo prošle godine ovdje.

IVA O SVOM TTV MIKSU

Koji sjajni odraz mog glazbenog adhd-a. Oćeš world, latin, disco, surf, dub, trip, afro, rege, cumbiu, ma SVE! Slušati uz ugodni razgovor u još ugodnijem društvu, čašu dobrog crnog vina i cigaru (ili ono drugo).

Comments

  1. […] Banana Zvukom. Uz to, ovo je titracijsko izdanje znakovito još po nečemu – naime, nakon Ive iz Goulash Diska predstavljamo dečke koji će svoj zvuk podijeliti s posjetiteljima ovogodišnjeg Seasplasha koji […]