If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

TITRACIJA 020 FEATURING BANANA ZVUK

Posted on 09/07/2015 by Youth Zion

Zadnje ovosezonsko, a još k tome i okruglo, izdanje Titracije prije ljetne pauze zaključujemo Banana Zvukom. Uz to, ovo je titracijsko izdanje znakovito još po nečemu – naime, nakon Ive iz Goulash Diska predstavljamo dečke koji će svoj zvuk podijeliti s posjetiteljima ovogodišnjeg Seasplasha koji je snage udružio upravo s Goulashem!

Servisne informacije kažu da se (sretno) 13. izdanje Seasplasha, ujedno četvrtog u nizu od kada se vratio u okrilje jedinstvene i magične lokacije štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule, održava od 16. do 19. srpnja. Dakle, da ponovimo gradivo, posjetitelji će za cijenu Seasplasha dobiti i Goulash Disko – dakle, DVA nezaboravna festivalska iskustva!

Inače, Banana Zvuk je splitski sondsystem koji širi ljubav prema svim oblicima roots glazbe, a njegov izvođački i stvaralački dio čine producent i DJ Luka (TBF) i MC i selektor Yuri (ST!LLNESS/GOLEM/SINESTET). Svojim stvaranjem podupiru i odzvanjaju s ritmovima od reggaea, hip-hopa, dancehalla, junglea do različitih mashupova. Nastupaju sa žestokim bass durom i s divljim MC- ima. U nekoliko godina rada povezali su se i radili sa svim soundsystemima u skoro svim klubovima i festivalima u zemlji, a zaslužni su za vrhunsku zabavu te protezanje pozitivne energije kroz vaše (i naše) uši u što se možete uvjeriti jednostavnim klikom na play!

BANANA ZVUK O SVOM TTV MIKSU

Volimo nu roots rab-a-dub mashup i vokalni jungle i d’n’b. Ovaj mix smo napravili kao nu roots rab-a-dub mashup preview, a u svakom setu prođemo sve navedeno. Pošto smo oboje u matičnim bendovima i MC-i većina traka koje vrtimo imaju jake vesele vokale, tzv. raga MC-ing. Inače meditiramo u samoći, a na partyjima se veselimo i zajebavamo te dijelimo pozitivne vibracije.