If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

TITRACIJA 022 FEATURING J.JAY

Posted on 12/01/2016 by Vragec

Prvu Titraciju ove godine potpisuje Josip Pavlović aka J. Jay. S obzirom na to da ga poznajem… pa recimo dosta dugo, ova Titracija ima i onaj osobni ‘touch’. Naime, Josip je jedan od onih likova kojeg rijetko kad propustite vidjeti na partyju. Obično uz sebe ima ili snimalicu ili fotić i uvijek je nasmijan i rasplesan negdje oko DJ bootha. Tako je barem bilo prije nego što se i sam prihvatio DJ-anja.  J. Jay kaže kako elektroničku glazbu prati još od davne 1998. godine, te da se u miksanje ubacio 2012. ‘čisto iz gušta’.

RIJEČI: TENA ŠKILJEVIĆ

Trenutno s Jeffom Jarunskym i M.I.L.E. – tom radi program ‘EL TuneL’, koji se svaka dva mjeseca održava u Medici. S obzirom na to da u vlastitom predstavljanju baš i nije bio rječit, pustit ćemo da za njega priča glazba, točnije miks koji je složio za TTv. 

J.JAY O SVOM TTV MIKSU

Napomenuo bih da je mix slagan baš za Transmeet Tv i ovo zimsko vrijeme, provlači se od mystice do deepa, a pluta od 83 pa sve do 118 BPM-a što je neobično za mene jer do sad se još nisam upuštao u ovakve vode.

Inače, Titracija je zamišljena kao rubrika kroz koju predstavljamo setove koje su odabrani DJevi složili ekskluzivno za Transmeet Tv. Sve dosadašnje mikseve možete (po)slušati na našem Mix Cloud profilu, a od svih uključenih tražili smo da se izraze onako kako žele – bez žanrovskih ili bilo kakvih drugih ograničenja. Jedino što smo od njih zahtijevali je da miks ne traje manje od sat vremena i da nam napišu čime su se prilikom njegovog nastanka vodili, to jest kako je nastao.

Comments

  1. […] J. Jaya u ovom izdanju Titracije predstavljamo deep i deep disco zvukove DJa poznatog pod imenom Jeff […]