If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.




Share selection:

TITRACIJA 033 FEATURING MUZIKA ZA DOBAR ĐIR AKA DUNJA BOVAN

Posted on 26/05/2017 by Transmeet-BPM

Pips nam je u uši u sklopu 32. Titracije stavio selekciju stvari koje su mu se tada nalazile u playeru, a mlada dama koja se odaziva na ime Dunja u ovom 33. izdanju titrajuće zvuke složila je u čast pro/ljetnoj sezoni koja obično podrazumjeva henganje na otvorenim terasama i, naravno, balkonima. No krenimo redom… Ideja da ugostimo Dunju rodila se na pivi na kojoj je dotična umjesto pozdrava nabacila: ‘E, znate što je Tin Ujević svom starom? Sin Ujević’ foru. Osim samom forom osvojila me i pozitivom, a tijekom pive (oke, tijekom druge pive) rekla mi je da se osim filmom bavi i glazbom. S obzirom na to da je njen filmski entuzijazam neupitan, mi smo odlučili dodatno potaknuti onaj glazbeni i tako se rodila ideja da ekskluzivno za TTv snimi miks. Nedavno ste je premijerno mogli čuti u Funku, a nadamo se da će vas i nas svojom selekcijom ponovno zabaviti vrlo brzo.

Inače, Muzika za dobar đir  je glazbena selekcija uhu i kuku ugodnih ritmova koja se prilagođava po potrebi plesnih podija, improviziranih šankova i prijateljskih druženja. Službeno điravanje počelo je 2013. godine s dijeljenjem muzike i osmijeha kao glavnim ciljem. Iza selekcije stoji, a najčešće pleše splitska purgerica Dunja Bovan. Muziku bira iz ljubavi i znatiželje, a najradije se igra s crossfaderima. Nema glazbenog obrazovanja niti izdanja i ne bavi se stilskim ladicama. Nađi je na filmskim festivalima, u Funku, Pločniku ili na Facebooku.

DUNJA O SVOM TTV MIKSU

Ritam balkonski nastao je u počast novoj pro/ljetnoj sezoni donjogradskih balkona. Preporučeno servirati rashlađeno, u poslijepodnevnom terminu uz drage ljude ili birani pogled.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *