If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

TITRACIJA 037 FEATURING phillipe

Posted on 18/04/2018 by Transmeet-BPM

Filmska glazba horor filmova bila je lajtmotiv Inesinog miksa koji nam je složila u 36. Titraciji. Ova, 37., ima nešto drugačiji prizvuk… Ekskluzivno za TTv složio ju je naš dugogodišnji (kućni) prijatelj phillipe, a kako sam kaže ‘titra’ po raznim stilovima moderne klupske elektroničke glazbe. Ova Titracija svojevrsna je (i, opet, ekskluzivna!) najava našeg 10. rođendana, a detalje ćemo vam otkriti u tjednima koji slijede. Ipak, ono što se već sada da naslutiti je da će ga svojim sjajnim glazbenim odabirom uveličati i sam Filip aka phillipe!

A baš taj lik za sebe kaže da je: ‘ljubitelj šarenih čarapa i jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti i R/verse Festivala na Mrežnici, suorganizator FRüHSTüCK i phillitchevanje klupskih večeri. Sate ponekad zna provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slagajući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme baš i ne teče u korist, a dani su sve kraći’. 

Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima od Istanbula, Sofije pa sve do Budimpešte, Beča, Berlina i daleke Poljske. Česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe kao što su Love International, Dimensions, Outlook, itd.

phillipe O SVOM TTV MIKSU

Titracija podcast poigrava se raznim stilovima moderne klupske elektroničke glazbe od breakbeata, housea, techna pa sve do electra, pokušavajući zadržati jednu ujednačenu energičnu razinu i ispričati što mi se trenutačno vrzma po glavi. Svaki DJ mix kojeg snimim trudim se da bude potpuno drugačiji, a tako i ovaj. Uživajte u vožnjici barem upola koliko sam ja uživao snimajući ga.

Sve je o svom miksu rekao sam pa vama kao i nama samo preostaje poslušati ga i stisnuti play!

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *