If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Tradicionalni Josipin ‘Koncert posvećen Karlu Metikošu’

Posted on 03/11/2015 by Alter Nation

Tradicionalni Josipin ‘Koncert posvećen Karlu Metikošu’ ove će se godine održati u Maloj dvorani Doma sportova, u subotu 5. prosinca. Nakon rasprodane KD Vatroslav Lisinski i Tvornice kulture proteklih prosinaca, Josipa Lisac svoj će najvažniji koncert u godini izvesti u dvorani u kojoj dosad nikada nije imala samostalni nastup. Za ovu priliku, Mala dvorana Doma sportova bit će posebno prilagođena s isključivo sjedećim mjestima u parteru i na tribini.

5. prosinca zagrebačka publika još jednom će imati priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz Josipine više od četiri desetljeća duge impresivne karijere: “Dok razmišljam o nama”, “Na na na na”, “Vjerujem ti sve”, “Magla”, “O jednoj mladosti”, “Hir, hir, hir”, “Ležaj od suza”, “Danas sam luda”, “Ja bolujem” i mnogim drugim. Naravno, i ovaj put bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Davor Doležal. Na set listi će se naći i aktualni singl, “Tu”, koji je proteklog ljeta gospodario top-listama mnogih radijskih postaja i kojim Josipa najavljuje novi studijski album.

Nakon Doma spotova, Josipa Lisac putuje u Švedsku gdje će održati dva koncerta – 11. prosinca u Göteborgu i 12. prosinca u Malmöu.

Ulaznice su u prodaji a njihove se cijene (ovisno o mjestu sjedenja) kreću od 100 do 150 kuna. Možete ih nabavit u Dirty old shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7), Aquarius CD Shopu (Varšavska 13) i na prodajnim mjestima Eventima.

 

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *