If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Transmeet.Tv na najvažnijoj WordPress konferenciji – WordCamp Croatia

Posted on 24/08/2015 by Vragec

Prekrasna Rijeka bit će domaćin prve WordCamp Croatia konferencije. Središnje događanje za WordPress entuzijaste i profesionalce održat će se od 4. do 6. rujna 2015. Ponosni smo što možemo objaviti kako je Transmeet Televizija medijski sponzor eventa.

WordCamp-ovi su poznati po svojoj prijateljskoj atmosferi. Vrlo lako se možete naći u opuštenom razgovoru s nekim kreatorom mijenja, kojeg poznajete jedino preko njegovog Twitter računa i čije objave zdušno pratite. Vrlo je široka paleta ljudi koji pohode WordCamp događanja. Od povremenih korisnika i blogera pa sve do ‘hardcore’ programera, tako da je to sjajno mjesto za međusobno upoznavanje i razmjenu ideja, ali i mjesto za čuti i vidjeti odlična predavanja.

A odličnih predavanja će uistinu i biti! Između ostalih naglasili bi Daniela Petakia, Daria Jazbeca Hrvatina i Marka Dugonjića. Pataki će pričati o ‘Advanced custom fields‘ – najboljem plug-inu za WordPress, Jazbec Hrvatin će nam dati neke uvide u korisničko testiranje i ‘feedback’, dok će Dugonjić govoriti o vječnom ‘toplo/hladno’ odnosi između programera i dizajnera u svojem predavanju “Tipografija za programere”.

Kao bonus moći ćete proćaskati s programerima iz Neuralaba, koji će imati svoje ‘mjesto pod suncem’ na konferenciji kao zlatni sponzor. Na njihovom štandu možete pitati što god vas zanima o WP/PHP temama, razglabati o izazovima u svojim projektima ili jednostavno razmijeniti ideje oko WP ekosustava. Osim toga, Neuralab vrbuje novog člana tima pa ako ste entuzijastični oko kodiranja i tražite posao – navratite! 🙂

I nemojte zaboraviti podržati ovu sjajnu konferenciju ‘tvitajući’ #WCHR.

Vidimo se u Rijeci!
Photo credit: Gimzo on DeviantArt

What Others Are Saying

  1. Pingback: WordCamp Croatia Recap | WordCamp Croatia 2015

  2. Pingback: Transmeet.Tv (nova)godišnja lista - Transmeet.Tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *