If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

WordCamp Croatia – Split 2016 #WCHR [NAJAVA]

Posted on 27/08/2016 by MAD(ia) MEN

Manje od tjedan dana je ostalo do drugog hrvatskog WordCampa (i prvog WordCampa koji se održava u veličanstvenom Splitu). No pripazite na jedan detalj, ostalo je još samo 7 karata pa ih požurite kupiti kako biste mogli prisustvovati konferenciji i poslušati ukupno 13 odličnih predavanja i 5 radionica, sve od strane vodećih stručnjaka iz svijeta WordPressa.

Na konferenciji će zaista biti dobri predavači – od Tomaža Zamana iz Codeablea (koji će kao najbolji prošlogodišnji predavač otvoriti ovogodišnji WordCamp Split), preko Joška Džidića iz Sucuria, Nevene Tomović i Milana Ivanovića iz Manage WP-a, Luce Sartonija iz Automattica, Noela Tocka iz Human Madea i Emira Kurtovića iz Toptala. Domaće snage predvode Tomislav Leljak i Andrej Šimunaj iz AM2 Studia, zatim Borko Livić (jedan od najaktivnijih hrvatskih WordPressaša koji će održati predavanje na hrvatskom jeziku), te dizajnerski trio – Natko Hasić, Lucijan Blagonić i Nela Dunato.Radionice će isto biti zanimljive, a ove godine ih ima 5 (dvije više nego lani). Kako su radionice besplatne za sve, za njih se možete prijaviti bez obzira imate li kupljenu kartu za WordCamp Split, no u slučaju većeg broja prijavljenih, prednost će imati oni koji su kupili kartu za konferenciju. Radionice su različite i sve osim jedne se održavaju na hrvatskom jeziku. U podne krećemo s radionicom o onboardingu i korisničkoj podršci, koju će voditi Aleksandar Savković iz Manage WP-a, te onu o prikupljanju i vizualizaciji podataka koju će držati Konrad Leon Toldy iz našeg edukacijskog partnera Algebre. Poslijepodnevne radionice otvara Luca Sartoni s “The Art of Public Speaking” (ako ste se planirali okušati kao predavač na jednom od budućih WordPress Meetupa ili nekom stranom WordCampu – ovo je idealna radionica za vas). Konrad Leon Toldy će održati radionicu o izradi WordPress pluginova za početnike, dok će naš Krešimir Končić iz Neuralaba, održati radionicu o upravljanju WordPress projektima (ako ste “junior” i trenutno muku mučite sa upravljanjem projektima, ovo je radionica za vas).

p.s. Za studente je osiguran određen broj karata s popustom od 50%.

Vidimo se u Splitu za 6 dana 😉 a do tada (za uhodavanje) pročitajte sve o WordPress development trendovima by Neuralab – Part 1 & Part 2

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *