If you can read this, your browser does not support the HTML5 Canvas.
Share selection:

Živa muzika predstavlja: SNAPCHAT MY HEART w. PALMISTRY

Posted on 17/11/2015 by Alter Nation

Ovu subotu, 21. studenog, Živa muzika u zagrebački Klub Attack dovodi producenta i umjetnika Benjyja Keatinga aka PALMISTRY. Londonskom producentu podršku će tu večer pružati niz mladih hrvatskih glazbenika,  DJ-a i VJ-a; MAPALMA, zagrebačka DJ-ica i producentica, TIKACH, riječki DJ i član Six Martinisa, THALLOG, trilbient/bitterwave/electro duo iz Zagreba, WORLD PC, DJ duo te VJ FLUFFLORD.

PALMISTRY je predstavnik multi-kulti underground scene južnog Londona. Stvara svježu i emocionalno nabijenu hibridnu pop glazbu protkanu internacionalnim, prvenstveno latinoameričkim utjecajima. Dancehall i r&b elementi, jednostavni hi-tech beatovi te Benjyev nježan glas dotaknut autotuneom predstavljaju komponente tipične Palmistry pjesme.

Njegov zvuk iskren je i neposredan kao i sam kreativni proces koji prethodi sada već prepoznatljivim pop hitovima. Obitavajući u južnom Londonu, Palmistry je surađivao i eksperimentirao s kvartovskim klincima koji su danas neki od najtraženijih glazbenih producenata, kao što su recimo FELICITA i SOPHIE MSMSMSM. Osim njih, u posljednje vrijeme mu je čest suradnik britansko-vijetnamski reper Triad God, kao i niz manje poznatih čileanskih glazbenka/ca. Izdavao je za kultni eksperimentalni label Hippos In Tanks, talijanski Presto!? Records i njujorški Mixpak na kojem mu uskoro izlazi novi album. Vizualna prezentacija vlastitog rada iznimno mu je bitna, što možemo zaključiti temeljem hiperstiliziranih ali i poprilično bizarnih i enigmatičnih video spotova s motociklistima i mirisnim štapićima, suradnje s modnim brandom Cottweiler te objavljivanja mixa na DIS Magazineu, online platformi kustoskog kolektiva DIS usmjerenoj na internetsku pop kulturu i nove kreativne prakse.

Upad je 45 kuna.

 

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *